Vi er Ambu

Vi er 4500 dedikerte personer.
Vår visjon: Å redde liv og forbedre pasientpleie.​
Vår misjon: Å gi kundene våre nyskapende løsninger som optimaliserer arbeidsflyten, reduserer kostnadene og forbedrer pasientpleien.

Slipper løs kraften i engangsenheter

Millioner av pasienter og helsepersonell over hele verden setter sin lit til våre produkters funksjonalitet og ytelse. Vi arbeider for å bedre pasientsikkerheten og å fremme bruk av engangsenheter.

Arbeidet vårt har tidligere ført til nyskapninger som Ambu® Bag™ ventilasjonsbag og de legendariske Ambu® BlueSensor™-elektrodene til våre nyeste milepæler som aScope™-endoskopet – verdens første fleksible engangsvideoskop. Vårt arbeid for å tilby kundene nye ideer og enestående service har gjort Ambu til et av verdens mest anerkjente medisinske selskaper. 

Ambu er oppført på listen NASDAQ OMX Copenhagen. 

Våre ekspertområder

Siden 1937 har banebrytende ideer drevet arbeidet vårt med å skape effektive løsninger for helsevesenet. Det er dette vi skaper innenfor de tre ekspertområdene våre.

Visualisering

Vellykket behandling av luftveiene kan utgjøre forskjellen mellom liv og død. Uansett om det gjelder rutinemessige eller vanskelige luftveier, en prosedyre med enkeltlunge-ventilasjon eller en bronkoskopiprosedyre ved sengen i intensivavdelingen, spiller alle våre siste generasjons visualiseringsenheter til engangsbruk en rolle i å hjelpe klinikeren med å lykkes. 

Anestesi

Med den innovative utviklingen av den første selvoppblåsende ventilasjonsbagen, "Ambu bag", i 1956, sto Ambu for en varig endring innen livredning. I dag, over et halvt århundre senere, er vi fortsatt opptatt av å utvikle innovative produkter som bidrar til å redde liv og forenkler anestesiologenes arbeidsflyt og hverdag til fordel for pasientene.

Pasientovervåking og diagnostikk

I 1971 påviste den danske ingeniøren Jan Rasmussen behovet for å innhente pålitelige spordata fra biosignaler. Siden den gang har vi vist vei innen design og utvikling av engangselektroder av høy kvalitet for presis diagnostisering. Ambu tilbyr et komplett utvalg av elektroder som dekker dine behov innen ulike bruksområder.

Våre plasseringer

Ambu har hovedkontor i Ballerup utenfor København. Kartet viser i hvilke land vi har produksjon, FoU, distribusjon og direktesalg.

Ambu i tall

(regnskapsår 2019/20)

3567 m

Inntekt (DKK)

26%

organisk vekst

84

års virksomhet

4500

Ansatte

Dette tror vi på

"Ideer som virker hele livet" er mer enn et slagord, det er en del av alt vi gjør.

Ideer

Finpusse ideer som oppstår ut fra vårt fremragende samarbeid med helsepersonell over hele verden

Arbeid

Frigjør kraften i engangsenheter som utgjør en reell forskjell i det daglige arbeidet ditt

Liv

Tar deg med i et tettere samarbeid for å dele kunnskap og fremme nye, gode ideer

Verdiene våre

Det er tre nøkkelverdier som omfatter Ambus kjernestyrker. Disse er styrende for normene i selskapskulturen vår og hvordan vi tar avgjørelser, og viser det beste av hvem vi hos Ambu er. 

Resultater med fart

Vi fokuserer på resultater og at desentraliserte avgjørelser skal kunne tas raskt. 

Samarbeid

Måten vi jobber på, bygger på sterkt samarbeid, tillit og inkludering.

Integritet

Gjennom ærlighet, tillit og integritet ønsker vi å gjøre det som er riktig, overfor våre egne og resten av verden.

keyboard_arrow_up