Bærekraft

Vi i Ambu er opptatt av bærekraft gjennom vår forretningsstrategi og våre verdier, samt gjennom vårt engasjement i FNs Global Compact.

Ambus forpliktelse innen bærekraft

Ambu er et selskap med over 80 års erfaring, og en visjon om å redde liv og å forbedre pasientpleie. De siste årene har vi vært på en reise for å levere de beste produktene til kundene våre, og til syvende og sist til pasienter over hele verden. Ambu har alltid fokusert på bærekraft med mål om å skape reell verdi for samfunnet som helhet, gjennom selskapets produkter og gjennom vår forpliktelse til bærekraft basert på prinsippene i FNs Global Compact-initiativ og med full støtte til FNs bærekraftsmål.

Vi arbeider med FNs bærekraftsmål

Vi har signert FNs Global Compact, og arbeider med de fire prinsippene om menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter, miljø og antikorrupsjon, og bidrar til FNs bærekraftsmål. De viktigste bidragene våre er «God helse og velvære», «Kjønnslikestilling», «Rimelig og ren energi», «Anstendig arbeid og økonomisk vekst», «Ansvarlig forbruk og produksjon» og «Klimahandling» (SDG 3 5,7, 8,12 og 13).

Les mer om bærekraft hos Ambu

 

Miljøpåvirkning
Som global leverandør av medisinsk engangsutstyr og den største leverandøren av innovative engangsendoskop, føler Ambu seg ansvarlig for å bane vei for bærekraftige praksiser og mål.

Les om vår miljøpåvirkning

 

Bærekraft
Besøk nettstedet vårt ambu.com for å lese mer om vår innsats, strategi, policyer og forretningsetikk knyttet til bærekraft.

Les mer

Les vår nyeste bærekraftsrapport

Last ned vår nyeste bærekraftsrapport for å få mer innsikt i vår tilnærming til bærekraft og initiativer.

Last ned rapporten

keyboard_arrow_up