Monitorer for fleksible
engangsendoskop

En plattform for kvalitetsavbildning

Ambu-plattformen for fleksible engangsendoskop er bygget rundt Ambu® aView 2 Advance-monitoren. Det har svært gode avbildningsfunksjoner og hjelper deg med å utføre en lang rekke endoskopiprosedyrer innen en mengde kliniske spesialområder, med sikkerhet. Og du trenger bare å forholde deg til én forhandler, som du kan være sikker på at leverer. 

Ambu® aView 2 Advance 
Bærbar 12,8" høykvalitetsmonitor med full HD som er laget for å hjelpe deg med å fokusere på pasientene.

Se produktet

aCart™ Compact
En moderne, mobil arbejdsstation til endoskopiske procedurer i forskellige kliniske miljøer

 

Se produkt

aCart™ Plus
En robust, bekvem arbejdsstation til bronkoskopiafsnit og andre endoskopiafsnit

Se produkt

Ambu aScope plattform for fleksibelt engangsendoskop

Stor verdi innen mange kliniske områder

aView 2 Advance er en bærbar høykvalitetsmonitor med full HD som gjør at du kan standardisere innen en lang rekke kliniske spesialområder, og den samme høykvalitetsmonitoren er tilgjengelig til en rimelig pris. 

aView 2 Advance kan brukes til en rekke engangsendoskopi-prosedyrer i sykehuset, inkludert fleksibel laryngoskopi, bronkoskopi og cystoskopi.

 

Alt på ett pålitelig sted

Ambu er verdens største leverandør av engangsendoskop. I 2009 lanserte vi verdens første fleksible engangsbronkoskop, Ambu® aScope™.

I dag brukes over 650 000 av våre engangsendoskop i mer enn 3800 sykehus*. aView 2 Advance-monitoren er fullt kompatibel med et bredt utvalg av våre Ambu engangsendoskop for pulmonologi, ØNH og urologi.

*Tallene er fra aprilo 2019 – mars 2020

Dra nytte av fordelene ved engangsprodukter

Med aScope-plattformen for engangsendoskop kan du kutte kostnader forbundet med gjenbrukbare endoskop, som rengjøringsutstyr, vedlikehold og reparasjoner (og de tilhørende langtids servicekontraktene). 

Sykehuset kan faktisk spare penger på det, ettersom det forbedrer arbeidsflyten og reduserer tiden og kostnadene til rengjøring av gjenbrukbare endoskop. Du kan alltid stole på at kostnadene er gjennomsiktige.
 

En fremtidsrettet plattform forlenger verdien i hele levetiden

Med aView 2 Advance-monitoren vil du kunne oppgradere slik at du kan benytte de nyeste avbildningsfunksjonene, avanserte funksjoner og fremtidige Ambu-lanseringer. Alternativer for reparasjon er tilgjengelig slik at du kan forlenge investeringens levetid dersom det skulle oppstå et uventet problem.

Lær mer om aView™ 2 Advance, vår bærbare høykvalitetsmonitor med full HD for engangsendoskopi, som er laget for å hjelpe deg med å fokusere på pasientene.

Gå til produktet

 

keyboard_arrow_up