Ambu® aScope 4 Cysto

aScope 4 Cysto er et fleksibelt engangsendoskop som lar deg holde oversikt over timeplanen din og være mer produktiv - uten å gå på kompromiss med kvaliteten på arbeidet ditt.

Tre måter aScope 4 Cysto kan hjelpe deg å øke produktiviteten på

Engangsskopet aScope 4 Cysto hjelper deg å forenkle din kliniske arbeidsflyt, frigjøre ressurser og behandle flere pasienter fordi du:

Alltid har et nytt og sterilt cystoskop tilgjengelig rett fra esken

Ikke trenger å booke om prosedyrer på grunn av at endoskopene er til vask eller reparasjon

Reduserer tid og kostnader knyttet til etterbehandling 

Enkel prosedyre med aScope 4 Cysto-løsningen

Alltid tilgjengelig

aScope 4 Cysto-løsningen til engangsbruk er enkel å ta med seg-uansett hvor og når du trenger den. Cystoskopet og Ambu® aView™ 2 Advance-monitoren er lette, bærbare og enkle å sette opp. Du kan plassere HD-monitoren i en praktisk posisjon, ta bilder og videoer og gå gjennom resultatene senere med pasienten eller kollegene.

Førsteklasses avbildning

Når du kombinerer den nye Ambu® aScope™ 4 Cysto til engangsbruk med den bærbare 12,8" HD Ambu® aView™ 2 Advance-monitoren, får du klare og skarpe bilder hver gang. Fordi cystoskopet er til engangsbruk, er det ingen slitasje og ingen forringelse av bildekvaliteten. 

Finn ut mer om aView 2 Advance
Lær mer om aScope 4 Cysto

FDA (US Food and Drug Administration) sin pressemelding om infeksjoner forbundet med gjenbrukbare urologiske endoskop

U.S. Food and Drug Administration (FDA) undersøker en rekke rapporter om medisinsk utstyr (MDR-er) som beskriver pasientinfeksjoner og andre mulige kontamineringsproblemer som kan være forbundet med reprosesserte urologiske endoskop (gjenbruksskop).

Les hele rapporten

Få en mer effektiv arbeidsflyt

Ambu® aScope ™ 4 Cysto gir deg klare, skarpe bilder og manøvreringsevne som ikke forringes over tid, ettersom du får et helt nytt cystoskop for hver prosedyre.

Lær om fordelene, designene, tekniske spesifikasjonene, last ned datablad og brosjyrer, og finn ut hvordan du prøver produktet på din avdeling.

Gå til produkt

 

Hvordan vurderer urologer aScope™ 4 Cysto?

Innledende evalueringer er positive

aScopeTM 4 Cysto var implementert på mer enn 100 sykehus i USA allerede 150 dager etter lanseringen i mars 2020. Vi ba urologer ved 12 av disse sykehusene om å evaluere vårt nye cystoskop for engangsbruk. 

Denne rapporten oppsummerer deres meget positive evalueringer av:

  • Generell ytelse 
  • Bildekvalitet
  • Graden av bøyning på spissen av skopet

De innledende kliniske evalueringene antyder betydelige fordeler med å ta i bruk en cystoskopiløsning for engangsbruk.

Last ned rapporten

Vitenskapelige konferanseplakater

Disse ikke-peer-reviewed plakatene, utviklet av Ambu og distribuert på EUGA 2020, gir en rask oversikt over urologers bekymring når det gjelder gjenbrukbare cystoskop og deres inntrykk av engangsskop. 

EUGA
Undersøkelsesresultater:
Er markedet klart?
Europeiske urologer viste interesse for å konvertere fra konvensjonelle gjenbrukbare cystoskoper til engangs. 
Se plakat

EUGA
Undersøkelsesresultater:
Krysskontaminering
Nesten halvparten av de 105 undersøkte urologene var bekymret for pasientrelatert krysskontaminering assosiert med gjenbrukbare cystoskoper. 
Se plakat

EUGA
Undersøkelsesresultater:
Flaskehalser
89 av de 105 involverte urologene rapporterte at de måtte vente på at cystoskoper skulle bli tilgjengelige, og flertallet rapporterte også en forverring av bildekvalitet og / eller manøvrerbarhet..
Se plakat

UAA
Gjenbrukbart cystoskopproblem i Japan.
De fleste av de 53 undersøkte japanske urologene hadde hatt problemer med å rengjøre skoper, og nesten en tredjedel hadde opplevd tilgjengelighetsproblemer..
Se plakat

De tre første plakatene ovenfor er basert på en undersøkelse blant 105 urologer jevnt fordelt i Storbritannia, Tyskland og Frankrike. Plakat 4 undersøkte 53 japanske urologer. De var en del av programmet på EUGA 2020 og UAA 2020.

ISPOR
Plakat: Cystoskopirelaterte bivirkninger Tematisk analyse: Vanligste bivirkninger relatert til pasientinfeksjon og positive mikrobiologiske tester
Se plakat

Om Ambu

Fokuser på engangsendoskopi, noe som gir topp kvalitet

I 2009 lanserte Ambu verdens første fleksible endoskop til engangsbruk, Ambu® aScope™, og i dag brukes over 600 000 av våre engangsendoskoper på mer enn 3500 sykehus. aScope 4 Cysto bygger på de siste 10 års kompetanse og kunnskap.

De høyt kompetente medarbeiderne ved våre avanserte produksjonsanlegg vet hvordan de skal produsere endoskoper av høy kvalitet, og ca. 20 prosent av våre totale inntekter kanaliseres tilbake til forskning og utvikling.

Vi har et sterkt fokus på innovasjon i engangsutstyr og jobber tett med helsepersonell som gir råd og hjelp til å utvikle produktene våre, for å sikre en konstant kvalitet i innovasjonen.

keyboard_arrow_up