Opplæring

Svært god synlighet for opplæring og utdanning

Opplæring i intuberings- og bronkoskopiferdigheter

I dag fungerer en mangel på utstyr og frykt for å skade kostbare skopsystemer som en hindring for opplæring i fleksible intuberings- og bronkoskopiferdigheter.

Opplæring er helt avgjørende

Mangelen på riktig opplæring i bruk av utstyret ble ansett som en viktig årsak eller medvirkende faktor til dårlige pasientresultater i 4th National Audit report som ble utgitt i Storbritannia.1

Rapporten konkluderte videre med at forbedrede intuberings- og bronkoskopiferdigheter hos personalet kan gi økt pasientsikkerhet. 

Det ideelle skopet for opplæring i intubering og bronkoskopi

Ettersom aScope 4 Broncho er et fleksibelt engangsbronkoskop, gir det enkel tilgang til og bruk av ferdigheter i fleksibel intubering og bronkoskopi, uten at legene trenger å være redd for å skade et kostbart gjenbrukbart skop.

aScope 4 Broncho har de samme funksjonene og fordelene som konvensjonelle bronkoskopsystemer. Arbeidskanalen og tre ulike størrelser muliggjør opplæring og utdanning på en lang rekke bronkoskopiprosedyrer.

Og når opplæringen er fullført, kan bronkoskopet ganske enkelt kastes uten at man trenger å tenke på kostbare reparasjoner, rengjøring og reprosessering.

Monitor med høy oppløsning

Ambu® aView™ er en bærbar monitor med høy oppløsning, som er kompatibel med alle Ambus fleksible engangsskop og tuber for enkeltlunge-ventilasjon.

Det skarpe, høyoppløste bildet gjør det enkelt å navigere og identifisere anatomiske landemerker. Sammen med aScope 4 Broncho gir aView god fargegjengivelse som viser fargene på lungevevet.

Brukergrensesnittet er intuitivt i bruk og gjør at bilder og videoer kan lagres for senere referanse og vurdering.

Se aView Monitor

 

Referanser

  1. 4th National Audit Project of The Royal College of Anaesthetists and The Difficult Airway Society. Major complications of airway management in the United Kingdom Report and findings March 2011, Section 2, Clinical reviews
keyboard_arrow_up