Prosedyrer

Ambus engangsendoskop og andre enheter kan brukes til en lang rekke luftveisprosedyrer

Intubering

Kliniske studier dokumenterer fordelene ved å ha avansert visualiseringsutstyr i verktøykassen for luftveishåndtering. aScope 4 Broncho og King Vision er det ideelle valget for alle typer intubering.

Les mer

Enkeltlunge-ventilasjon

For å takle utfordringene med riktig plassering og posisjonering av tuber med dobbelt lumen eller endobronkiale blokkere, anbefales visuell veiledning som god klinisk praksis. VivaSight-porteføljen gjør SLV rask og effektiv og bedrer pasientsikkerheten.

Les mer

Håndtering av sekret

Et av de vanligste bruksområdene for bronkoskopi i intensivavdelinger er håndtering av tilbakeholdt sekret og atelektase. Visuell veiledning ved bruk av et aScope 4 Broncho Large endoskop sikrer effektiv og trygg fjerning av sekret, uten at man risikerer å skade bronkieslimhinnen.

Les mer

BAL & BW

Kritisk syke pasienter på mekanisk ventilasjon er utsatt for en rekke risikoer under innleggelse i intensivavdeling.
BAL er en svært god prosedyre for å stille en riktig diagnose til riktig tid. Men har du alltid umiddelbar tilgang til et fleksibelt bronkoskop når du trenger det?

Les mer

PDT ved sengen

Bronkoskopisk veiledning under PDT forbedrer pasientsikkerheten. aScope 4 Broncho har åpenbare fordeler ettersom det eliminerer alle reparasjonskostnader som vanligvis er forbundet med bruk av bronkoskop for PDT. I tillegg elimineres risikoen for krysskontaminering.

Les mer

Opplæring

På grunn av mangel på utstyr og frykt for å skade kostbare skopsystemer er opplæring i intuberings- og bronkoskopiferdigheter en utfordring. Med aScope 4 Broncho-skopet til engangsbruk trenger du ikke lenger å tenke på at du monopoliserer utstyret for opplæring, eller reprosessering eller dyre reparasjoner.

Les mer

keyboard_arrow_up