Fleksibel laryngoskopi

Engangskonseptet er praktisk og effektivt

Fleksibel laryngoskopi

Fleksibel laryngoskopi er en vanlig prosedyre blant ØNH-spesialister for å vurdere nasal, faryngeal og laryngeal patologi, som er uunnværlig i moderne ØNH-praksiser1.

Ambu® aScope 4 RhinoLaryngo Slim

Det ideelle valget for fleksibel laryngoskopi

Engangsløsningen aScope 4 RhinoLaryngo er klar til bruk uansett når og hvor du trenger den, og bidrar til bedre produktivitet både på poliklinikker og ved konsultasjoner med innlagte pasienter.

Poliklinikken

aScope 4 RhinoLaryngo og aView 2 Advance HD-monitor kan bidra til bedre produktivitet på poliklinikken.

Utnytt effektiviteten i et engangsprodukt med høykvalitets avbildning


Ingen reprosessering eller reparasjoner
Engangsendoskopet fra Ambu krever ingen reprosessering eller reparasjon. Bare bruk det og kasser det. Ingen forsinkelser mens du venter på et rent skop.

Enkel overføring av bildedokumentasjon
Løsningen gjør det enkelt å ta opp bilder og videoer og overføre dem til EPJ-systemet.

Konsultasjoner med innlagte pasienter

Når du blir tilkalt for en konsultasjon, er tiden alltid avgjørende. Det er viktig å ha et rent rinolaryngoskop som er raskt og enkelt å sette opp umiddelbart.

Ambu aScope-løsningen er alltid tilgjengelig

Den lette, bærbare aScope 4 RhinoLaryngo og aView 2 Advance-monitoren er alltid klare til bruk når du trenger den til en konsultasjon. Ingen forsinkelser mens du venter på et rent skop.

Bærbar og enkel å sette opp der du trenger det

Tydelig, skarpt bilde, lett å manøvrere

aScope 4 RhinoLaryngo Slim er et utmerket valg for fleksible laryngoskopier. Den leverer klare, skarpe bilder på den høyoppløste aView 2 Advance-monitoren.

Endoskopets ytre diameter på bare 3,0 mm bidrar til å minimere ubehag for pasienten under prosedyrene, og den presise tuppbevegelsen og skarpe bøyevinkler gjør det enkelt å manøvrere endoskopet i de øvre luftveiene.

Studie: Enklere oppsett, mer praktisk og  kostnadsbesparende

Rinolaryngoskop til engangsbruk er et alternativ til gjenbrukbare systemer. En studie av Walczak et al., 20201 har rangert aScope 4 RhinoLaryngo Slim generelt høyere enn gjenbrukbare rinolaryngoskop, og kom til følgende konklusjoner om engangsløsningen:

  • Oppsettet rangeres som overlegent med tanke på praktisk bruk sammenlignet med gjenbrukbare rinolaryngoskop, og ble generelt rangert høyere.
     
  • Mer praktisk klassifisering sammenlignet med gjenbrukbare rinolaryngoskop når det gjelder anskaffelse, transport og kassering av skopet på sykehuset
     
  • Kostnadsminimering sammenlignet med gjenbrukbare rinolaryngoskop for konsultasjoner med innlagte pasienter. aScope RhinoLaryngo: Et kostnadsminimerende alternativ for konsultasjoner med innlagte pasienter.

Gå til studie  

Last ned sammendrag

Se video

Konsultasjoner i akuttavdelingen

Fleksible laryngoskopier og luftveisundersøkelser er vanlige prosedyrer som utføres som en del av konsultasjonene3 i akuttsituasjoner. I travle situasjoner og utenfor arbeidstid, når det er begrensede ressurser til desinfeksjon av utstyr, er det en stor fordel å ha en lett tilgjengelig engangsløsning.

aScope 4 RhinoLaryngo er alltid tilgjengelig

Med Ambu-løsningen for engangsbruk kan du raskt transportere og sette opp endoskopet og monitoren. Endoskopbildet vises i løpet av sekunder, og du kan ta bilde- og videoopptak for dokumentasjonsformål.

Videomonitoren støtter deling av kunnskap, opplæring og bekreftelse av funn fra andre leger. Og når du er ferdig, kan produktet kasseres.

På grunn av den lave vekten er aScope 4 RhinoLaryngo den ideelle løsningen for å ha på ØNH-vogner og/eller ØNH-bager for akuttbruk. Løsningen er umiddelbart klar til bruk, og kan enkelt transporteres gjennom sykehuset.

Referanser

  1. Walczak R, Arnold M, Grewal J, Yuan X, Suryadevara A, Marzouk H. Reusable vs disposable nasopharyngolaryngoscopes: Cost analysis and resident survey. Laryngoscope Investigative Otolaryngology. 2020;1–6. https://doi.org/10.1002/lio2.500
  2. Mors M, Bohr C, Fozo M, Shermetaro C. Consultation Intervention Rates for the Otolaryngology Service: A Large Metropolitan Hospital Experience. SMRJ. 2020;4(2).
  3. Choi K. et al., 2017. JAMA Otolaryngol Head Neck Surg. 2017;143(5):472-477. doi:10.1001/jamaoto.2016.4056 Published online January 5, 2017.
keyboard_arrow_up